Mijn naam is Gerard Polderman, 54 jaar en geboren in Leiden. Mijn jeugd bracht ik door in Rotterdam, maar inmiddels woon ik alweer 28 jaar in het mooie Limburg. Na mijn middelbare school, rondde ik de heao af en kwam ik via verschillende omzwervingen in de bouw terecht.

Jarenlang werkte ik met veel plezier in deze sector waarin ik me voornamelijk focuste op tussenmuren in woningen. Op het hoogtepunt had ik twaalf mensen in dienst, maar toen sloeg de crisis toe. Ik stopte met mijn bedrijf en ging verder als zelfstandig timmerman. Daarin werkte ik jaren met plezier, maar nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging.

In oktober 2019 heb ik mijn diploma als slotenmaker bij ETCB van Peter Godijn behaald. Bij deze slotenmakersopleiding mocht ik na een motivatiecheck starten. De opleiding rondde ik succesvol af en ik leerde sloten opmaken, vervangen, maar ook het maken van veiligheidsplannen. Als slotenmaker open je niet alleen de deur van klanten, maar geef je ze ook advies over hoe ze hun huis veiliger kunnen maken.

Mijn doel: Ik wil graag een eerlijke, oprechte slotenmaker zijn.