Laat ik mezelf voorstellen!

gerard polderman

Mijn naam is Gerard Polderman, een 54-jarige professional geboren in het bruisende Leiden en opgegroeid in het levendige Rotterdam. Al ruim 28 jaar koester ik het prachtige Limburg als mijn thuis. Mijn carrière nam een interessante wending na het afronden van mijn HEAO-opleiding. Via diverse omwegen belandde ik in de boeiende wereld van de bouw.

Gedurende vele jaren heb ik met enthousiasme in deze sector gewerkt, met een specifieke focus op tussenmuren in woningen. Op het hoogtepunt van mijn carrière leidde ik een team van twaalf mensen. Helaas bracht de economische crisis een uitdaging met zich mee, waardoor ik mijn bedrijf moest stopzetten. Dat betekende echter niet het einde van mijn avontuur in de bouw; ik besloot verder te gaan als zelfstandig timmerman. Deze periode bracht me veel voldoening, maar nu sta ik op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

In oktober 2019 behaalde ik mijn diploma als slotenmaker bij ETCB onder leiding van Peter Godijn. Na een grondige motivatiecheck kreeg ik de kans om aan deze gerenommeerde slotenmakersopleiding deel te nemen. Met succes rondde ik de opleiding af, waarbij ik vaardigheden ontwikkelde in het openen, vervangen en beveiligen van sloten. Als slotenmaker ben je niet alleen degene die de deur opent voor klanten; je geeft ook waardevol advies over hoe ze hun woning veiliger kunnen maken.

Ik sta klaar om mijn uitgebreide ervaring en expertise in te zetten om de veiligheid van huizen te waarborgen. Als professional met een passie voor beveiliging ben ik vastbesloten om mijn klanten gemoedsrust te bieden door eerlijk advies en hoogwaardige slotenservices. Neem gerust contact met me op voor een betrouwbare partner in slotenmakersdiensten in Limburg en omstreken.

Mijn ultieme doel is om een eerlijke en oprechte slotenmaker te zijn.

Helaas heb ik zelf ook een negatieve ervaring gehad met mensen die me hielpen mijn deur te openen, wat me uiteindelijk honderden euro’s kostte. Ik voelde me bedrogen, en na het horen van vergelijkbare verhalen van vrienden en kennissen in mijn omgeving, besloot ik dat dit mijn drijfveer was.

Onrechtvaardigheid kan ik slecht verdragen, en eerlijkheid staat hoog in het vaandel voor mij.

Mensen die zichzelf buitensluiten, zoeken vaak snel online naar hulp. De eerste de beste slotenmaker die ze vinden, bellen ze. Ik deed hetzelfde, maar tot mijn teleurstelling bleken de eerste resultaten op Google allemaal van onbetrouwbare bedrijven te zijn. Het zijn geen eerlijke mensen. Bij het bellen noemen ze een prijs, komen ter plaatse, maar na het openen van de deur blijken er nog allerlei extra kosten bij te komen. Dit kan oplopen tot aanzienlijke bedragen. Als consument voel je je dan bedrogen.

Naar mijn mening moet dit anders en eerlijker.